AK Parti: İstanbul'u kazandık, itiraz edeceğiz

AK Parti: İstanbul'u kazandık, itiraz edeceğiz

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak 04.45'te yaptığı açıklamada 3 bin 870 oy farkla seçimi kazandıklarını söyledi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, İstanbul’da seçimi kazandıklarını açıkladı. 3 bin 870 oyla seçimi kazandıklarını söyleyen Şenocak, CHP Adayı Ekrem İmamoğlu’nun 27 bin 919 oy farkla önde olduklarını ve kazandıklarını açıklamasından hemen sonra yaptığı açıklamada 290 bin geçersiz oya itiraz edeceklerini belirtti.

Şenocak, “İlgili arkadaşlarımız itirazlarını yapacaklardır. Bizim şu anda yapmış olduğumuz veri girişlerinden sonra, yaklaşık 3 bin 870 oy farkıyla İstanbul’da seçimi kazandık. Hayırlı uğurlu olsun. Seçim sonuçlarımızın İstanbul’umuza ve Türkiye’mize hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

YILDIRIM TEKRAR AÇIKLAMA YAPMADI

Öte yandan İstanbul’da çekişmeli giden yarışta CHP Adayı İmamoğlu 9 kez basına açıklama yaparken AK Parti Adayı Binali Yıldırım, “İstanbul’da seçim sayımları gayri resmi sonuçları tamamlanmış bulunuyor. Bu sonuca göre İstanbul’da seçimi kazandık. Bu süreçte İstanbul halkının bize verdiği yetki için çok teşekkür ediyorum” şeklindeki ilk açıklamasından sonra basına açıklama yapmadı. Onun yerine açıklama AK Parti İl Başkanı Şenocak’tan geldi.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.