AK Parti Gül, Davutoğlu ve Babacan'ı davet etmedi

AK Parti Gül, Davutoğlu ve Babacan'ı davet etmedi

AK Parti kuruluş yıldönümü etkinliğini 23 Ağustos'ta düzenleyecek. Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "Kendisini aileye ait hissetmeyenleri davet etmemiz beklenemez" dedi.

AK Parti’nin 18. kuruluş yıl dönümü etkinliklerine parti kurma hazırlıklarını sürdüren Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan davet edilmedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, medyanın Ankara temsilcileri ile toplantısında, Kurban Bayramı’na denk gelen 14 Ağustos’ta 18’inci yaşına giren AK Parti’nin 23 Ağustos’ta yapılacak kuruluş yıldönümü kutlamalarına ilişkin bilgi verdi.

Ünal, 23 Ağustos’ta ATO Congresium’da saat 17.00’de gerçekleşecek kutlamalara kimlerin davet edilip edilmediği sorusuna, “Kimlerin katılıp katılmayacağını isim isim konuşmak yerine kendisini aileye ait hissedenlerin davet edileceğini söylememiz yeterlidir. Kendisini aileye ait hissetmeyenleri davet etmemiz beklenemez” yanıtını verdi.

Kutlamaya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağını vurgulayan Ünal, “Cumhurbaşkanımızın, genel başkanımızın katılımıyla sadece kurucularımız, MKYK üyelerimiz, il başkanlarımız, belediye başkanlarımız ve parti organlarından oluşan içe dönük bir toplantı gerçekleştireceğiz. İçe dönük olacak bu kutlamaya diğer partilerden isimler davet edilmeyecek” dedi.

Kutlama programında konuklara, 23 Ağustos’ta 18’inci yıla özel hazırlanan bir marş dinletileceği, 18 yıllık tarihi özetleyecek ve tüm siyasi dönemlerin ve figürlerin yer alacağı, ‘Bir zaman tüneli’ isimli filmin gösterileceği öğrenildi.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.