AK Parti: Fark 20 binden az, CHP: Fark 20 bin 689

AK Parti: Fark 20 binden az, CHP: Fark 20 bin 689

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, İstanbul'da CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu ile kendi adayları Binali Yıldırım arasındaki farkın 20 binin altına düştüğünü söyledi.

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı  seçilen CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun “Mazbatamızı istiyoruz” açıklamasına yanıt veren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz farkın 20 binin altına düştüğünü öne sürdü.

“Sen seçildiğini nereden biliyorsun” diyen AK Partili Yavuz, Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu arasındaki farkın 20 binin altına düştüğünü söyledi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal da “Ekrem İmamoğlu; devam eden hukuki süreçten neden rahatsız?” diye sordu ve şöyle devam etti: “YSK itirazları dikkate almasın ve hukuki süreç durdurulsun ve ‘elim ayağa kaldırılsın’ diyor. Bu tavır millet iradesine, hukuk devletine saygısızlıktır. Devlet adamlığı, hukuki süreci yok saymak, şaibe oluşturmak, “ben başkanım” diyerek meseleyi oldu bittiye getirmemektir.

AK Partili Yavuz’un “Fark 20 binin altında” iddiasına CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi (PM) Üyesi Ali Şeker yanıt verdi. Twitter hesabından YSK’nin anlık verilerini paylaşan Şeker, “Anlık YSK bilgisine göre İmamoğlu 20 bin 689 oy önde, AKP hala fark 20 binin altına düştü diye açıklama yapıyor” ifadelerini kullandı.

Etiketler : , , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.