AK Parti, Diyarbakır'da ilçelere başkan arıyor

AK Parti, Diyarbakır'da ilçelere başkan arıyor

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'nın duyurusu: Boşalan Bağlar, Bismil, Çınar, Dicle, Ergani, Hani, Hazro, Kayapınar, Kulp, Lice, Silvan, Yenişehir ilçelerimiz için ilçe başkanlıkları başvuruları il teşkilat başkanlığımızca alınacaktır.

AK Parti Genel Merkezi’nin kongre süreci gerekçesiyle Diyarbakır’da istifasını istediği 12 ilçe başkanı için il başkanlığına müracaat edilmesi duyurusunda bulundu.

Bağlar, Bismil, Çınar, Dicle, Ergani, Hani, Hazro, Kayapınar, Kulp, Lice, Silvan ve Yenişehir ilçe başkanları önecki gün görevlerinden istifa etmişti. İstifalar sonrasında il başkanlığı, ilçe başkanlığı için aday olacakların başvurmasını istedi. Duyuruda şöyle denildi: Kongre sürecinden dolayı boşalan Bağlar, Bismil, Çınar, Dicle, Ergani, Hani, Hazro, Kayapınar, Kulp, Lice, Silvan, Yenişehir İlçelerimiz için İlçe Başkanlıkları Başvuruları İl Teşkilat Başkanlığımızca Bizzat müracaatlar alınacaktır. Tüm Halkımıza duyurulur. Saygılarımızla.

Not: Başvuru için istenilen belgeler.
1 Adet Resimli CV
1 Adet Vesikalık Resim

Etiketler : , , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.