AK Parti adayı Zeydan seçim ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti adayı Zeydan seçim ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti’nin Yüksekova Belediye Başkan Adayı Teoman Zeydan Selahaddin Eyyubi Kültür Merkezi’nde gençlerle bir araya geldi.

Toplantıya, AK Parti Gençlik Kolları MKYK üyesi Gökhan Oruç, AK Parti İlçe yöneticileri ve gençler katıldı.

Gençlerle bir süre sohbet eden Zeydan: "Geleceğimizi sizler oluşturacaksınız. Sizler ne kadar iyi insan olursanız o kadar başarı elde edeceksiniz. Toplumsal konularda duyarlı olmalı, Gever'in geleceğiyle ilgili irade ortaya koymalısınız. Geleceğimizle ilgili fikirler sunup, söyleyeceğiniz şeyleriniz olmalı. Sorgulayan, düşünen bir irade ile okumalı, üretken olmalısınız. Gençliğim Yüksekova’da Şahin Tepesi’nde geçti. Sonra başka bir yer oldu biliyorsunuz. Şahin Tepesi buradan sonra sizlerin seyir tepesi ve dinlenme alanı olacaktır"dedi.

Yüksekova’nın 120 binlik nüfusu olduğunu kaydeden Zeydan, “Hakkari’nin öğrenci profilinin yüzde 67’si Yüksekova ve Şemdinli’dir. Yüzde 33’ü Çukurca ve Hakkari’dir. Biz yüzde 67’yi sürekli Hakkari’ye taşıyoruz. Her sınava Hakkari’ye gidiyorsunuz. Yüksekova’yı il yaptığımızda bunlar için bir yere gitmeyeceksiniz. Yüksekova’da birçok problem var. Memleketimize sahip çıkmak zorundayız” dedi.

Zeydan konuşmasının ardından öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

k2-138.jpg

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum