Ahmet Şık: Hakkari'de rekabet olmadığı için seçim ortamı sıkıcı!

Ahmet Şık: Hakkari'de rekabet olmadığı için seçim ortamı sıkıcı!

Hakkari'de esnafı ziyaret eden HDP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, "Burada rekabet olmadığı için sıkıcı bir ortam var. Artık yapacak bir şey yok 31 Mart'ta bayramımızı kutlayacağız" dedi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, partisinin seçim çalışmaları kapsamında Şırnak'tan sonra Hakkari'ye  geldi.

Hakkari'de kent merkezindeki esnafları ziyaret eden Şık'a belediye eş başkan adayları Seher Kadiroğlu Ataş, Cihan Karaman, HDP PM üyesi Özgür Zeydanoğlu da eşlik etti.

'O İRADE HAKKI OLAN YERE GİDECEKTİR'

Çarşı merkezindeki esnaflarla bir araya gelen Şık, ardından kısa bir açıklama yaptı. Hakkari halkının 31 Mart gecesi büyük zafer elde edeceğini söyleyen Şık, “Birçok yerde olduğu gibi Hakkari’de de halkın gasp edilmiş bir iradesi var. Arkadaşlarımız hakkımız olan iradeyi tekrar geri almak için çalışıyorlar. Biz de karınca kararınca katkı sunmak için buradayız. Benim hiç şüphem yok, o irade hakkı olan yere gidecektir. Ama burada tek sıkıntı var. Rekabet olamayınca çok sıkıcı bir ortam oluyor. Artık yapacak bir şey yok 31 Mart'ta bayramımızı kutlayacağız" dedi.

s1-133.jpg

s2-105.jpg

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum