Ahmet Kural savcıya ifade verdi: Haksız olmak, haksızlığa uğramaktan daha acı

Ahmet Kural savcıya ifade verdi: Haksız olmak, haksızlığa uğramaktan daha acı

Ahmet Kural savcılıkta ifade verdi: Haksız olmak haksızlığa uğramaktan daha acıdır.

Ahmet Kural, sanatçı Sıla’ya şiddet uyguladığı iddiasıyla hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifade vermek için adliyeye geldi. Ahmet Kural öğleden sonra avukatı Sibel Aydın ile birlikte Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na gelerek, ifade vermek için savcının bulunduğu kata çıktı. Kural’ın ifade verme işlemi başladı.

Cumhuriyet’ten Seyhan Avşar‘ın haberine göre, Kural, avukat girişinden aranması yapılmadan adliyeye alındı. Çıkışta açıklama yapan Ahmet Kural’ın avukatı, Sıla’nın avukatını İstanbul Barosu’na şikayet edeceğini söyledi.

Açıklamalarında Sıla’ya yönelik suçlamalarına devam eden Ahmet Kural, “İfademi verdim, Türk adaletine güveniyorum. Böyle bir konuyla adım anıldığı için herkesten çok özür dilerim. Yaşananlar için de asılsız iftira, yargısız infaz yapanlara şunu söylüyorum; haksız olmak haksızlığa uğramaktan daha acıdır” dedi.

Kural adliye önünde Sayıştay raporları İçin eylem yapan İYİ Parti üyeleri tarafından yuhalandığı belirtildi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.