Ağrı Valiliği ve Soylu'dan 'Leyla' açıklaması

Ağrı Valiliği ve Soylu'dan 'Leyla' açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Arkadaşlarımızın defalarca aradığı bir yer. Sanki oraya sonradan getirilmiş gibi. Ama bunlar otopsiyle belirlenmeye muhtaç izlenimler" dedi.

Ağrı’da, 18 gün önce dedesinin köyünde kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir ölü olarak bulundu.

Aydemir’in cansız bedeninin, dün akşam saatlerinde, Ağrı merkeze bağlı Bezirhane Köyü Kurudere mevkiinde bulunduğu belirtildi.

Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından görevlendirilen 2 savcı, bölgeye giderek inceleme başlattı.

SOYLU: ARKADAŞLARIMIZIN DEFALARCA ARADIĞI BİR YER

Açıklama yapan Ağrı Valisi Süleyman Elban, “Maalesef bugün 17.45 itibarıyla köyün yaklaşık 3 kilometre kuzeyinde derede, su içerisinde cansız bedenine ulaşıldı. Söz konusu alan daha önce balık adamlarımız tarafından ve havadan drone görüntüleri ile çok fazla taraması yapılan bir alandı ancak maalesef bugün bu alanda cansız bedenine ulaşıldı. Savcılığın konuyla ilgili soruşturması devam ediyor” diye konuştu.

CNN Türk yayınına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Arkadaşlarımızın defalarca aradığı bir yer. İlk belirlemelerde 4-5 gündür duruyormuş gibi bir izlenim var. Sanki oraya sonradan getirilmiş gibi. Ama bunlar otopsiyle belirlenmeye muhtaç izlenimler. Darp olduğuna yönelik bir işaret var. Çarpma mı darp mı otopsiyle belli olacak” dedi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.