Ağrı Valiliği: Feyzi Ertik'in ölümü intihar

Ağrı Valiliği: Feyzi Ertik'in ölümü intihar

Ağrı Valiliği, Doğubayazıt'ta PKK tarafından öldürüldüğü iddia edilen Feyzi Ertik'in ölümüyle ilgili açıklama yaptı. Ertik'in ölüm nedeninin intihar olduğu ifade edildi.

Ağrı Valiliği, Doğubayazıt ilçesinde hastane çalışanı Feyzi Ertik’in ölümüyle ilgili açıklama yaptı. Ertik’in PKK tarafından öldürüldüğü iddiası yalanlanırken, ölüm nedeninin intihar olduğu belirtildi.

Doğubayazıt’ın Türkmen Köyü’nde bakkal dükkanı işleten Mevlüt Bengi’nin, 25 Haziran’da elektrik direğine bağlı ve başından vurularak öldürülmüş olarak bulundu. Uluyol Mahallesi’nde ise, Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesi’nde görev yapan temizlik personeli Feyzi Ertik, evinin bahçesindeki mutfakta ölü olarak bulundu. 2 kişinin AK Partili oldukları için PKK tarafından öldürüldükleri iddia edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ağrı Valiliği, Ertik’in ölümün nedeninin intihar olduğunu açıkladı. Açıklamada, “Yapılan tüm incelemeler ve delillerin değerlendirilmesi ile otopsi raporu sonucuna göre Feyzi Ertik adlı şahsın evinde kendini asmak suretiyle intihar ettiği tespit edilmiştir. Söz konusu Şahsın AK Parti’ye destek verdiği ve bu yüzden Bölücü Terör Örgütü tarafından infaz edildiği haberler tamamen gerçek dışıdır” denildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.