Adli Tıp Kurumu: Sıla raporu hazırlamadık!

Adli Tıp Kurumu: Sıla raporu hazırlamadık!

Sıla ile Ahmet Kural arasındaki darp soruşturması dosyasına giren görüntülerle ilgili Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlandığı öne sürülen raporun gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’ndan, şarkıcı Sıla ile oyuncu Ahmet Kural arasındaki darp soruşturmasıyla ilgili açıklama geldi. Kurum olayla ilgili rapor hazırladığı iddiasını yalanladı.

Adli Tıp Kurumu’ndan yapılan açıklamada, şunlara yer verildi:

‘GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR’

Soruşturma dosyasına giren görüntülerle ilgili Adli Tıp Kurumu raporu Savcılığa gönderildi; raporda görüntülerin orijinal olduğu ve vücudundaki morlukların belli olmadığı bildirildi’ ifadeleri, Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanmış böyle bir rapor olmadığından gerçekleri yansıtmamaktadır. Adli Tıp Kurumu’ndan söz konusu görüntülere yönelik herhangi bir inceleme talep edilmemiş olup, atıfta bulunulan rapor, kurumumuz tarafından hazırlanmış bir rapor değildir” denildi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.