Adalet Bakanı Gül'den İstanbul Barosu'na: Kabul edilemez

Adalet Bakanı Gül'den İstanbul Barosu'na: Kabul edilemez

Avukat Ebru Timtik'in fotoğrafının İstanbul Barosu'na asılması hakkında Abdulhamit Gül'den açıklama: "Baronun illegal ve marjinal yapıların arka bahçesi olması kabul edilemez."

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül adil yargılama talebiyle yaptığı ölüm orucu nedeniyle ölerek dün toprağa verilen avukat Ebru Timtik’in vefatının ardından İstanbul Barosu’na fotoğrafının asılmasını eleştirdi.

Gaziantep’te AK Parti Nizip İlçe Kongresi’nde konuşan Gül, “Doğu Akdeniz meselesi öncelikli olarak üzerinde durduğumuz konu. Bu ülkenin verilecek hiçbir çakıl taşı olmadığı gibi, mavi vatanda da verilecek bir damla suyumuz yoktur. Hukuk dışı yürütülen hiçbir çalışma geçerli değildir” dedi.

“Doğu Akdeniz meselesi öncelikli olarak üzerinde durduğumuz konu. Bu ülkenin verilecek hiçbir çakıl taşı olmadığı gibi, mavi vatanda da verilecek bir damla suyumuz yoktur. Hukuk dışı yürütülen hiçbir çalışma geçerli değildir” dedi. Abdulhamit Gül, İstanbul Barosu’nun astığı fotoğrafla ilgili de, “Baronun illegal ve marjinal yapıların arka bahçesi olması kabul edilemez.” ifadesini kullandı. Yeni adli yıla ilişkin de Gül, “Sağlıklı şekilde adalet hizmeti verebilmek için tüm tedbirler alındı” diye konuştu.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.