Abdullah Zeydan'dan Yüksekova Belediyesi Eşbaşkanı Sarı'ya mektup

Abdullah Zeydan'dan Yüksekova Belediyesi Eşbaşkanı Sarı'ya mektup

Edirne F Tipinde tutuklu HDP Hakkari milletvekili Abdullah Zeydan Yüksekova Belediyesi Eş Başkanı İrfan Sarı’ya mektup gönderdi.

Zeydan’ın gönderdiği mektup şu şekilde:

“Merhaba İrfan başkanım,

Öncelikle size, ailenize, arkadaşlara ve halkımıza sevgi ve saygılarımı sunarım. Daha önce sizlere başarı dileklerimi iletmiştim, bu vesileyle tekrar siz eş başkanları , belediye ve il genel meclisi üyesi arkadaşları kutluyor, başarılar diliyorum.

Son yıllardaki ağır baskılara rağmen, böylesi zorlu ve ağır bir süreçte, halkımıza hizmet uğruna üstlendiğiniz tüm Gever halkı gibi beni de gururlandırmıştır. Samimiyet, içtenlik zor dönemlerde, hizmete talip olabilmektir. Geçmişten beri yürüttüğünüz mücadeleyle uyumlu bu duruşunuz halkımız ve bizler tarafından unutulmayacaktır.

Halkımız tüm baskılara rağmen iradesine, değerlerine sahip çıkmış ve sizleri yüksek bir oy oranıyla seçmiş, kendisini yok sayanlara gereken cevabı vermiştir.

Eminim ki sizler de bu fedakarlığın karşısında gece-gündüz çalışıp, halkımıza hak ettiği hizmetleri sunacaksınız.

Baskıları, maddi sıkıntıları biliyoruz, halkımız da biliyor, halkımız iyi niyetinizi, samimiyetinizi, emeğinizi gördükçe sizlerle el ele, gönül gönüle verecek ve bu zorlu süreçleri birlikte aşacaksınız.

Bizler de, halkımız da size güveniyor ve inanıyoruz. Şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla, tüm halkımızla, oy veren vermeyen diyaloglarınızı, ziyaretlerinizi daha da geliştiren tüm STK’larla birlikte önerilerini, eleştirilerini alarak bu talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda planlamalar ve pratiklerle başarılı hizmetler üreteceğinizden şüphem yoktur.

Değerli başkanım,

Büyük emeklerle ürettiğiniz Alüsa kitabınız elimize ulaştı, bu nazik duyarlılığınız için Selahattin Başkan da, ben de çok teşekkür ediyoruz. Selahattin Başkanın size, ailenize ve tüm halkımıza çok selam, sevgi ve saygıları var. Burada genelde okuyoruz, öykü, hikaye yazmak gerçekten çok zor, roman yazmak kolay, açıkçası bugüne kadar çok iyi dediğim öykü, hikaye kitabı bir elin parmağını geçmez. Sizin şair yönünüzü biliyordum, Yüksekova Haber’de yazılarınızı okuyordum, fakat öykü ve hikayede bu kadar başarılı olduğunuzu bilmiyordum. Gerçekten kitabınızı çok beğendim ve sizi tebrik ederim. Dışarıda yazmak zor. Tabiatıyla çok yoğunsunuz ama mutlaka azar azarda olsa biriktirip yazmaya devam etmelisiniz.

Tekrar size, ailenize, arkadaşlara ve tüm halkımıza sevgi ve saygılarımı sunar, çalışmalarınızda başarılar dilerim. Abdullah Zeydan"

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum