Abdullah Cömert'in ailesine saldırı

Abdullah Cömert'in ailesine saldırı

Gezi Parkı eylemleri sırasında hayatını kaybeden Abdullah Cömert'in ailesinin yaşadığı eve saldırı gerçekleştirildi. Adnan Cömert saldırıyı, "Evimize saldırdılar, canımız zor kurtardık" sözleriyle duyurdu.

Hatay’da 2 Haziran 2013’teki Gezi Parkı eylemleri sırasında polis tarafından atılan biber gazı kapsülünün kafasına isabet etmesi sonucu yaşamını yitiren Abdullah Cömert’in ailesinin yaşadığı eve saldırı gerçekleştirildi.

Duvar'daki habere göre, saldırı bu gece saat 00.30 sıralarında Abdullah Cömert’in evinin bulunduğu Antakya’nın Gazi Mahallesi’nde meydana geldi. Saldırıyı Abdullah Cömert’in abisi Adnan Cömert sosyal medyadan, “Evimize saldırı var, canımızı zor kurtardık” şeklinde duyurdu.

Aileden edinilen bilgilere göre kendi mahallesinde oturan kişiler tarafından gerçekleştirilen saldırının daha önce de  defalarca yaşandığı aktarıldı. Cömert ailesi, mağdur duruma düşürüldüklerini, saldırganların sahte rapor alarak kendilerinden şikâyetçi olduğunu ifade etti.

Adnan Cömert, saldırının planlı olduğunu ve polis ekiplerinin olaydan 1 saat sonra geldiğini belirtti. Saldırı sırasında evde hasta annesi ve engelli kardeşiyle olduğunu ve saldırgan grubun kalabalık olduğunu aktardı.

Abdullah Cömert’in vefatından önce de aralarında tartışma olduğunu ancak bu tartışmanın Abdullah Cömert’in vefatından sonra daha da çok arttığını belirten abisi, saldırganlardan birisinin kapıyı kırmak amaçlı yaptığı hamlede ayağını kırdığını başka bir saldırganın ise arabanın camlarını kırmaya çalışırken elini kestiğini ve bu durumdan da ailesi tarafından şikâyetçi olduklarını söyledi.

Abdullah Cömert’in ailesinin, saldırıya ilişkin yaptıkları açıklamalar şöyle:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.