Abdülkadir Selvi: Erdoğan birkaç gün dinlenecek, yeni strateji hazırlıyor

Abdülkadir Selvi: Erdoğan birkaç gün dinlenecek, yeni strateji hazırlıyor

Hürriyet gazetesinin iktidara yakın yazarlarından Abdülkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerel seçimler sonrası birkaç gün dinleneceğini, bu sırada da yeni stratejisini hazırlayacağını yazdı.

Yerel seçim sonuçlarının geçersiz oylar üzerinden tartışma açılması sonrası yetkililerden peş peşe açıklamalar gelirken, AK Parti kampanyasında en ön planda olan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan 31 Mart gecesinden bu yana açıklama yapmadı. Hürriyet gazetesinin iktidara yakınlığı ile tanınan yazarı Abdülkadir Selvi ise Erdoğan’ın ‘birkaç gün dinlenme kararı aldığını’ yazdı. Selvi, “Ancak Erdoğan’ın dinlenmesi aynı zamanda yeni dönemin hazırlık kampı gibi olacak” ifadelerini kullandı.

‘SONUÇLAR, 2023 İÇİN ÖN UYARI’

Selvi, Erdoğan’ın ‘seçim yorgunluğunu atmak için’ yapacağı tatilin, ‘aynı zamanda yeni dönemde AK Parti’nin yol haritasının çizildiği bir süreç olacağını’ da belirtti. Selvi, ‘muhalefetin sahillerden Anadolu’ya doğru genişlemeye başladığı’nı belirttiği yerel seçim sonuçlarını AK Parti açısından ‘2023 için bir ön uyarı’ diye niteledi; Erdoğan’ın birkaç günlük dinlenme sırasında yeni dönemin stratejisini tespit edeceğini yazdı.

‘ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA DEĞİŞİM GELEBİLİR’

Hürriyet yazarına göre, Erdoğan’ın hem parti yönetimi hem de kabinedeki değişiklikleri nisan ortasına kadar hayata geçirmesi bekleniyor. Bu değişikliklerin bazı işaretlerinin önümüzdeki hafta geleceğini yazan Selvi, Erdoğan’ın balkon konuşmasında yanında sadece eşi Emine Erdoğan’ın bulunmasının da kulislerde kapsamlı bir değişimin işareti olarak görüldüğünü belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.