ABD’de iki ayrı silahlı saldırı

ABD’de iki ayrı silahlı saldırı

ABD'de iki ayrı eyalette silahlı saldırılar düzenlendi. Middletown kentinde bir iş yerinde meydana gelen silahlı saldırıda, aralarında saldırgan da olmak üzere 5 kişi yaralandı.

ABD’nin Wisconsin eyaletine bağlı Middletown kentinde bir iş yerinde meydana gelen silahlı saldırıda, aralarında saldırgan da olmak üzere 5 kişi yaralandı. ABD’nin Pennsylvania eyaletine bağlı Masontown kentinde de bir adliyede meydana gelen silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin polis olduğu belirtildi.

Çevrede paniğe yol açan silahlı saldırı nedeniyle olay yerine polis ve ilk yardım araçları akın ederken, bölgedeki okullar da giriş-çıkışa kapatıldı. Middletown polisi halka kapılarını kimseye açmama çağrısı yaptı.

Saldırının neden kaynaklandığı şimdilik açıklığa kavuşmazken, saldırganın çatışma sonucu mu yoksa kendini vurmasından dolayı mı yaralandığı henüz netlik kazanmadı.

ABD’DE İKİNCİ SALDIRI

ABD’nin Pennsylvania eyaletine bağlı Masontown kentinde bir adliyede meydana gelen silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin polis olduğu belirtildi.

Wisconsin eyaletine bağlı Middletown kentinde bir işyerinde meydana gelen silahlı saldırıda da, aralarında saldırgan olmak üzere 5 kişi yaralanmıştı. Bölgedeki okullar da giriş-çıkışa kapatılırken, Middletown polisi, halka kapılarını kimseye açmama çağrısı yapmıştı.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.