8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Hakkâri Valisi Yakup Canbolat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında Vali Yardımcısı Mehmet Emin Taşçı ile Aile ile Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Akif Bildirici ve beraberindeki kadı...

Hakkâri Valisi Yakup Canbolat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında Vali Yardımcısı Mehmet Emin Taşçı ile Aile ile Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Akif Bildirici ve beraberindeki kadınları kabul etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Canbsolat, kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Vali Canbolat, yaklaşık 4 yıl önce eşinin hayatını kaybetmesiyle birlikte tek başına 8 çocuğuna bakmak zorunda kalarak örnek bir davranış teşkil eden ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından ‘yılın kadını’ seçilen Hamide Dayan isimli kadını göstermiş olduğu fedakârlıktan dolayı kutlayarak bir cumhuriyet altını hediye etti.

Ziyaretin ardından Vali Canbolat, beraberindekilerle birlikte valilikteki birimleri dolaşarak burada görevli bayan personellerin ve valiliğe işlem yapmak için gelen bayanların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak karanfil hediye etti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.