7 kişilik aile yoksulluktan intihar etti

7 kişilik aile yoksulluktan intihar etti

Hindistan'da bir aile toplu olarak intihar etti. Ailenin ölüm sebebi olarak geçim sıkıntısı gösteriliyor.

Hindistan’ın doğusundaki Ranchi kentinde ikisi çocuk 7 kişilik bir ailenin tüm üyeleri yoksulluk yüzünden kendilerini asarak topluca intihar etti.

Ailenin yaşamına son veren en yaşlı üyesinin ise 75 yaşındaki Narayana olduğu açıklandı.Polis, aile fertlerinin arkalarında 15 sayfalık bir intihar notu bıraktığını açıkladı.

‘İKİ KARDEŞ DİĞERLERİNE YARDIM ETTİ’

Fransız haber ajansı AFP’ye konuşan Başkomiser Anish Gupta, “İlk bulgular intihara işaret ediyor. Ayrıca ailenin mali krizde olduğuna dikkat çeken notlar bulduk. Yetişkin iki erkek kardeş diğerlerinin intihar etmesine yardım etmiş gibi görünüyor” dedi.

Reuters haber ajansı da ailenin son dönemde geçim sıkıntısı çektiğini ve mali krize girdiği iddiasına yer verdi. Reuters, intiharın asıl nedeninin ailenin notlarının ve otopsi raporlarının incelenmesinin ardından belirleneceğini belirtti. Ülkede geçen ay da başkent Yeni Delhi’de 11 kişilik bir aile intihar etmişti. Elleri ve gözleri bağlı halde tavana asılmış halde bulunun aile üyelerinin bıraktığı notlarda “ruhani kurtuluş” için yaşamlarına son verdikleri yazıyordu. (BBC Türkçe)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.