3600 rakımda karla mücadele çalışması

3600 rakımda karla mücadele çalışması

Hakkari'nin Durankaya beldesinin alternatif yolu olan 2600 rakımlı Şivekör Tepesi'nde karla mücadele çalışması yapan İl Özel İdaresi ekipleri, sis nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşadı.

14 köy ile 24 mezra yolunun ulaşıma kapandığı Hakkari'de, karla mücadele çalışması aralıksız devam ediyor. Durankaya beldesinin alternatif yolu olan 2600 rakımlı Şivekör Tepesi'nde de karla mücadele çalışması başlatıldı. Sisli havaya rağmen zirvede çalışma yürüten karla mücadele ekipleri, zaman zaman zor anlar yaşadılar.

Kapalı bulunan Durankaya beldesi alternatif yolunda sabah saatlerinde çalışma başlattıklarını belirten İl Özel İdaresi Şefi Seyni Aydemir, sisli hava nedeniyle ekiplerin zor anlar yaşamasına rağmen belde yolunu açmayı başardıklarını söyledi.

Yapılan 5 saatlik çalışmanın ardından Durankaya beldesi yolu yeniden ulaşıma açılırken, il genelinde kapalı bulunan 14 köy ve 24 mezra yolunun ise yeniden açılması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

3600 rakımda karla mücadele çalışması

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.