2020 Şampiyonlar Ligi finali İstanbul'da

2020 Şampiyonlar Ligi finali İstanbul'da

Atatürk Olimpiyat Stadı, Portekiz'in başkenti Lizbon'da bulunan Estadio da Luz stadını geride bıraktı. 2020 Şampiyonlar Ligi finali İstanbul'da oyananacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde final karşılaşmasına 2020 yılında Atatürk Olimpiyat Stadı ev sahipliği yapacak.

Atatürk Olimpiyat Stadı, 2020 Avrupa Şampiyonlar Ligi finali için aday olan Portekiz’in başkenti Lizbon’da bulunan Estadio da Luz stadını geride bırakarak finali aldı.

Daha önce 2004-2005 sezonunda Şampiyonlar Ligi final karşılaşması Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanmış, kupayı penaltı atışları sonrasında Milan’ı deviren Liverpool müzesine götürmüştü.

KAPASİTE GENİŞLETİLECEK

Türkiye Futbol Federasyonu, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası adaylığı kapsamında hazırladığı kitapçıkta Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun yenileneceğini ve kapasitenin 92 bin 208 kişiye çıkartılacağını belirtmişti. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun bu yenilemenin ardından A Milli Futbol Takımı’nın maçlarına da ev sahipliği yapması bekleniyor.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.