19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlanıyor

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlanıyor

Anıtkabir'i ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, Anıtkabir özel defterini imzaladı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm Türkiye’de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Anıtkabir’de düzenlenen törene Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, gençler, sporcular, öğrenciler ve Bakanlık çalışanları katıldı.

Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk koyarak saygı duruşunda bulunan heyet İstiklal Marşı’nı okudu. Bakan Kasapoğlu, Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayarak, “100 yıldır iftiharla taşıdığımız istiklal ruhu, aziz milletimizin yürüyüşünde ve bağımsız devletimizin duruşunda bize ilham kaynağı olmuştur. Cumhuriyeti emanet ettiğiniz gençlerimiz; sadakatle, şehit ve gazilerimizin mukaddes emaneti olan Cumhuriyetimize, demokrasimize, vatanımıza ve milletimizin hukukuna sahip çıkmaktadır. Biz de Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak; bilgili, sağlıklı, ahlaklı, erdemli, manevi ve kültürel değerlerimizi sahiplenen, kendine, ülkesine ve insanlığa sorumluluklarını hisseden gençliğimiz için var gücümüzle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyorum. Başta Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadele kahramanlarımızı şükran ve minnetle anıyorum” ifadesini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.