İrfan Sarı

İrfan Sarı

'PKK destekçisi'

'PKK destekçisi'

En sonunda Vekil Bayan Arıtman içinde bulundukları durumu net ifadelerle açıkladı. Yıllardır Kürtlere bakışlarını yalan üzerine kurdukları yapmacık sözlerle ifade eden ve Kürtleri “kardeşiz”  kandırmacalarıyla sandığa götüren CHP ürünü düşünce açığa çıktı.

Yüreklerinin en baştaki mevsimine, iklimine ve içinde dolaşan kana kadar işleyen yalancıklı, ikircillikli durum ayna gibi yansıdı ağzından.

İstanbul milletvekili Ufuk URAS BTP ye katılıp grup oluşumuna yardımcı olacak diye gerçek ağzını konuşturan Bayan Arıtman herkesi kendisine benzetip vatan sevgisini parayla ölçüştürmeye getirdi. Ve yaftayı yapıştırdı “PKK destekçisi”

"PKK silahlarını Türkiye Cumhuriyeti Devletine teslim etmeden, PKK’nin Mecliste olmasını canhıraş feryatlarla isteyen sözde aydın-entel-dantel, yazar-çizer takımı neye ve kime hizmet etmektedirler? Bu hizmetlerinin karşılığı kaç paradır söylesinler de biz Türk Milleti olarak aramızda para toplayıp bunlara verelim ki bu ülkeye ihanetten vazgeçsinler"

Yukarıdaki ifadelerde geçen hizmet satışını kendine ve temsil ettiği görüşlere, otoriteye rağmen söylemeyi ağzından kaçırdı diye düşünüyorum. Çünkü bu ülkede satmak ve sırtından vurmak kimlerce yapılır yüz yıl boyunca belliydi.

Bu ülkede aydınları, yazarları, çizerleri, barış isteyen demokrasi yanlılarını karalamak açık yüreklilikle yetmezliktir.

Bu ülkenin kalbura dönmesinde o ve onun gibi dantellerin sebep olduğunu bilmeyen mi var.

Ülke sevgisinin satılabilir olabileceğini ima etmek ve söylemek evvelden bu davranıştan edinimli olduğu kanaatine vardırıyor.

Onlar bir eli yağda bir eli baldayken:

Tekel işçileri eksi soğuklarda çoluk çocuğuna ekmek götürmenin hesabıyla polis dayağından geçiriliyordu.

Ve tekel satılıyordu.

Gecekondularda açlıkla mücadele eden Türk Milleti eczanelerden ilaç almaya zorlanıp devlet hastanelerinde sağlık hizmeti görmez duruma getiriliyordu.

Sağlık hizmeti satılıyordu.

Eşine dostuna telefon etmek için kullandığı telefondan her ay haraç gibi on üç lira alınıyor.

Telekom satılıyordu.

Maden ocaklarında güvenlik sağlanmıyor.

Grizu ile ölüm satılıyordu.

Anadolunun yoksul türk ve kürt halkının çocukları askerde can verirken, onların çocukları katlarda ve yatlarda askerlik yapıyor.

Bedelli olarak çocukları satılıyordu.

Vatanın ve ihanetin bedeli bunlar değilse nedir peki?

Elbette bu ülkede barış istenmesine şiddetle karşı çıkmak vatanı parça parça satmak yarın bir gün açığa çıktığında ne Bayan Arıtman nede CHP Türk Milletine cevap veremeyecek.

Onun için ülke barışına ve demokrasisine canla siper olanlara sataşacaktır.

Ve ayrıca Kürtlerin meclis temsiliyetine bu kadar hazımsız davranmanın aç kurtlar gibi saldırmanın yeni bir şey olmadığını biliyoruz.

Unutulmasın ki son 25 yılda 35 bin Kürt bu ülkenin barışına ve demokrasisine dair hayatını yitirdi.

Kin akıtman doğru değil Bayan AKITMAN.

PKK’li dediğin ve mecliste olanlar Kürt halkının çocuklarıdır tabi ki onların oylarıyla seçildiler.

İsteseniz de istemeseniz de mecliste olacaklardır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
İrfan Sarı Arşivi