Özgür Amed

Özgür Amed

KCK Olimpiyatlara mı sızdı?

KCK Olimpiyatlara mı sızdı?

**Habertürk son 300 yılın habercilik başarısına imza attı. Geçen hafta geçtiği özel haberle “Bahoz Erdal’ın görevini Nureddin Sofî’ye devrettiğini açıkladı.”…

İşte Türk basının ortalama zekası için güzel bir örnek bu. Bu görev değişikliği neredeyse 5.yılına girecek ama Habertürk yeni anlamış. Bu kerê çolê grubu 5 yıl sonra da “Kürtler Kobanê ve Efrin’i aldı” diye haber geçecekler. Yeni anlayacaklar… Çepık çepıkkk!

**Bu hayırlı oruç ayında nice davarlar orucunu linç ile açıyor. Mutlu musun Erdoğan?

**CNN Türk sunucusu Nevşin Mengü “Batı Kürdistan'da Kürtler nasıl bir statü istiyorlarsa onu yaparlar, onlara karışamayız" diyeli bir iki hafta oldu. Hala ekranlarda mı? İşinden atmadılar değil mi?

**İnsanlığını geçici olarak servis dışı eden ve evinin önüne baz istasyonu kurulmasına rağmen kendisine ulaşılamayan Bülent Arınç: “Malatya, Sürgü’de ki olay (Alevi bir evin linç edilmesi) büyütüldüğü kadar vahim değil” dedi geçen hafta.

Sende haklısın Bülent abê, sizin iktidarın en büyük özelliği ila ki gere ölüm ola içinde. Bu vakada sadece eve gidilip istiklal marşı okunmuş, telefonlarla tehdit edilmiş. Ne ki bu?

Bence bomba atın eve. Atın da olay biraz “mühim” olsun.

**Son günlerin perde arkası meselelerinden biri de malumunuz Gül’ü tekrar istemeyen AKP’li vekillerin seslerini açıkça duyuruyor olmaları. Bu durum daha seçime 2 yıl kala Gül’ü derinden üzmüşmüş. Tamam ağlama cumhuru reisim, üzülme de. Hadi sana bir müjde vereyim de kêfin gelsin, BDP kapıları sana sonuna kadar açık. BDP Kayseri İl Teşkilatı olarak seni aday göstereceğiz inşallah.

**Stratejik derinlik derken, o derinlikte boğulan ve yüzme bilmediği anlaşılan Ahmet Davutoğlu "Halep gibiyim; herkes bir taraftan bombalıyor" diye sitem ediyor.

Allah seni Dersim, Zilan, Roboskî yapmasın be Ahmet. O zaman halin nece olurdu hiç düşündün mü? Halep kadar başınıza ve politikalarınıza taş düşsün.

**Linç, kin, nefret, savaş ve kışkırtma'da Altın madalya alan Türkiye, Şuan olimpiyatlarda ne yapıyor dersiniz? Altın madalyada “sıfır”,  Gümüş madalyada “sıfır”,  Bronz madalyada “sıfır” performansla devam ediyor. Ülke dediğin böyle olur. Hele ki o bir tane yazar var, Adem Yavuz Arslan mı nedir, xilorik aşî gibi tipotop ortalıkta gezen, ona göre de madalya almaması spor statükosu imiş.

**Olimpiyatlar demişken Türkiye’nin sıfır madalya politikası yürütüyor olmasının sebebi acep KCK Londra ayağı olmasın mı? Aman Allah’ım tüylerim diken diken yine…

**AKP din işlerinin resmi sponsoru Diyanet İşleri ve onun mal xirab başkanı "Gerekirse Alevi ailelerin evinin önünde beklerim" demiş. Resmen çarpılacak yalandan!!

Ama bir yandan da haklı. Alevi evlerinin önünde 1 gün bekler ve saldırılar için fetva verir. Saldırının hangi usul ile yapılması gerektiğini anlatır kitleye. O da haklı yani,

**Adalet û lanet bakanlığına göre sadece 4 kişi gazetecilik işinden dolayı hapisteymiş. Şimdi küfür edecem, sonra ben suçlu olacağım değil mi. Tamam öyle olsun…

**Biri Sırrı Sakık’ı twitter’de durdursun. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum
Özgür Amed Arşivi