Zigana Dağı'nda kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Zigana Dağı'nda kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Gümüşhane-Trabzon karayolunun Zigana dağı çıkışı Köstere mevkiinde hafif ticari araçla oksijen tüpü yüklü kamyon çarpıştı. Kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, sabah erken saatte Trabzon’daki bir hastaneye gitmek üzere Gümüşhane’nin Kürtün ilçesinden yola çıkan Fazlı Kaçamer (49) yönetimindeki 41 SC 289 plakalı araç, Zigana Dağı'nı tırmandığı esnada Köstere köyü Çeşmeli viraj mevkiinde yolun buzlu olması nedeniyle kayarak karşı yönden gelen Hamza Kalmuk (40) yönetimindeki 61 K 10639 plakalı oksijen tüpü yüklü kamyonla çarpıştı.

Araçta bulunan sürücü Kaçamer 112 Acil Servis ekipleri tarafından, ön koltuktaki Adem Kaçamer (46) ise sıkıştığı yerden İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri tarafından çıkarılarak Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken, arka koltukta oturduğu öğrenilen eşi Nazmiye Kaçamer ise ağır yaralı olarak 112 Acil Servis ambulanslarıyla Torul Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazada ağır yaralanan 2 çocuk annesi Nazmiye Kaçamer (36), kaldırıldığı Torul Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, eşi Adem ve sürücü Fazlı Kaçamer Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Beli rahatsız olduğu için amcasının oğlu Fazlı Kaçamer’le Trabzon’a gittikleri öğrenilen Adem Kaçamer’in eşi Nazmiye Kaçamer’in böbrek hastası olduğu ve kontrol amaçlı Trabzon’a gittikleri ifade edildi.

Öte yandan kazaya karışan kamyondaki oksijen tüpleri nedeniyle çevrede geniş güvenlik önlemleri alınırken, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile 112 Acil Servis ekipleri bu nedenle titiz bir çalışma gerçekleştirdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.