Zelenskiy: Rusya'nın niyetini görüyoruz ve karşılık vereceğiz

Zelenskiy: Rusya'nın niyetini görüyoruz ve karşılık vereceğiz

Rusya'nın ülkesindeki saldırılarıyla ilgili açıklama yapan Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, “Rusya'nın niyetini görüyoruz ve karşılık vereceğiz” dedi.

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, “Rus ordusunun cephedeki niyetini gördükleri ve ona göre karşılık vereceklerini” söyledi.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre Vladimir Zelenskiy, Rusya'nın işgaliyle ilgili olarak Telegram hesabından görüntülü açıklama yaptı.

Son gelişmeleri değerlendiren Zelenskiy, Ukrayna Silahlı Kuvvetleri yetkilileri ile bir araya gelerek, ülkesinde Rusya'ya karşı süren savaşla ilgili detayları ele aldıklarını aktardı.

Cephede kendileri için “umut verici gelişmeler öngördüklerini ve ona göre hazırlık yaptıklarını” dile getiren Zelenskiy, “Terör devletinin (Rusya) çeşitli eylem biçimlerine hazırlanıyoruz. Niyetini görüyoruz ve karşılık vereceğiz” ifadelerini kullandı. 

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.