Zaman ve Cihan kapatılıyor

Zaman ve Cihan kapatılıyor

Kayyum atanan, Zaman gazetesi, Zaman.com.tr, Cihan Haber Ajansı, Cihan Medya Dağıtım, Küre.tv'nin de aralarında bulunduğu Feza Yayın Grubu'nun bütün medya şirketlerine kapatma kararı alındı.

Medya grubuna atanan kayyum heyeti, Zaman gazetesi, Zaman.com.tr, Cihan Haber Ajansı, Cihan Medya Dağıtım, Küre.tv'nin de aralarında bulunduğu Feza Yayın Grubu'nun bütün medya şirketlerini kapatma kararı aldı. Söz konusu mecraların 15 Mayıs Pazar günü itibarıyla yayın/ yayım hayatlarına son verileceği açıklandı.

Zaman Gazetesi'nin de bağlı bulunduğu Feza Gazetecilik A.Ş.'ye Sezai Şengönül, Avukat Tahsin Kaplan ve Avukat Metin İlhan kayyum olarak atanmıştı.

Öte yandan, daha önce de aynı yöntemle el konularak kayyum atanan İpek Grubu'na ait bütün gazete ve televizyonların kapatılmasına karar verilmişti.

Kanaltürk, Bugün TV, Bugün Gazetesi, Millet Gazetesi ve Kanaltürk Radyo'yu barındıran medya grubu mart ayı başında faaliyetlerine son vermişti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.