YÜTSO Meclisi'nde devir teslim töreni

YÜTSO Meclisi'nde devir teslim töreni

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (YÜTSO) Meclis Başkanlığında devir teslim töreni düzenlendi.

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası'nın (YÜTSO) önceki Meclis Başkanı Nedim Selçuk, bugün düzenlenen törenle görevi yeni seçilen Meclis Başkanı İzzettin Metin'e devretti. 

Yeni dönem Meclis Başkanı İzzettin Metin ve Yeni dönem Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Pınar tarafından Eski dönem Mclis Başkanlığı görevini yürüten Nedim Selçuk'a yapmış olduğu hizmetlerden ötürü plaket takdim edildi.

Törende bir konuşma yapan Nedim Selçuk, görevde bulunduğu 5 yıllık süre zarfında göstermiş olduğu hizmetlerden dolayı kendisine plaket takdim eden Yeni Dönem Meclis Başkanı Metin ve Meclis üyelerine, Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile oda çalışanlarına teşekkür etti.

Selçuk konuşmasının devamında şunları söyledi: "Başta ülkemiz genelinde topyekün 2018 yılında yapılan STK'ların seçimleri ve sonrasında da ülkemizde 24 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerin başta ilçemize, ilimize, bölgemize, ülkemize ve tüm dünyaya hayırlara vesile olmasını diliyorum. 15 Nisan'da Ticaret ve Sanayi Odamızın Tüm Meslek Organlarına seçilen arkadaşlarımı tebrik eder, ilçemizin kalkınmasında emeği geçen ve geçecek olan tüm kesimlere ve bireylere teker teker teşekkür eder ve minnetlerimi sunarım. Bu 5 yıllık görevimi 15 Nisan'da yapılan seçimlerden sonra rahmetli Şefik Abimin arkadaşı değerli büyüğüm kıymetli abim İzzettin Metin'e devretmekten mutluluk duyar, saygılar sunarım" dedi.

Yeni Meclis Başkanı İzzettin Metin de Selçuk'a 5 yıllık görev süresi boyunca yaptığı hizmetlerden dolayı Selçuk'a teşekkür ederek, hizmet bayrağını teslim aldıklarını söyledi. YÜTSO üyelerine en iyi hizmeti sunmak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini belirten Metin, "Bizler de aldığımız bayrağı daha ileriye taşımak için elimizden geleni yapacağız. Yüksekova ve Şemdinlimize hayırlı olmasını dilerim" dedi.

whatsapp-image-2018-04-30-at-16.34.39-2.jpeg

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.