Yurtdışı yasağı getirilen CHP’li Hazinedar: Mağduriyetimizin önemi yok

Yurtdışı yasağı getirilen CHP’li Hazinedar: Mağduriyetimizin önemi yok

Darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında yurtdışına çıkış yasağı konulan CHP’li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, “Hükümetimizle, samimi olarak içten bir şekilde bu temizlik operasyonunu desteklemeliyiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’a “Fetullahçı Terör Örgütü” soruşturması kapsamında yurtdışına çıkış yasağı getirildi.

Pasaport Şube Müdürlüğü’nce pasaportuna tahdit konulan Hazinedar’ın sınır kapıları ve havalimanlarından yurtdışına çıkışının engelleneceği bildirildi.

Yasak kararının almasının ardından Hazinedar, Beşiktaş Meydanı’nda düzenlenen “demokrasi nöbeti”ne katıldı ve bir konuşma yaptı.

“Devletimizin temizlenmesine destek olmalıyız” diyen Hazinedar, “Bir Murat değil bin Murat feda olsun devletime. Orada 240 şehit kardeşimin yanında bizim bu noktada mağduriyetimizin hiçbir önemi yok” diye konuştu.

CHP’li Hazinedar’ın konuşması şöyle:

“15 temmuz’dan itibaren darbe girişimini yapan her kim olursa olsun hesabı sorulmaya çalışılıyor. Aslında bu çok önemli, Bir temiz eller, temiz devlet yaratma… ‘Ne olur dedim nasıl kirletildi demeden, biz kirletiliyor diye haykırdığımız halde bugün niye kirletildi, nasıl kirletildi demeden önce devletin temizlenmesine destek olmalıyız. Hükümetimizle samimi olarak içten bir şekilde bu temizlik operasyonunu desteklemeliyiz.

“Yapılan operasyonları kirletmeye çalışanlar olabilir. Bu kirletmenin aracısı ya da hedeflerinden biri ben olabilirim. Bir Murat değil bin Murat feda olsun devletime. Orada 240 şehit kardeşimin yanında bizim bu noktada mağdur olmamızın, mağduriyetimizin hiçbir önemi yok.” (imc)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.