Yurt gazetesi Haluk Levent'i hedef aldı

Yurt gazetesi Haluk Levent'i hedef aldı

Haluk Levent, Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Yurt gazetesi Haluk Levent'i hedef aldı.

Şarkıcı Haluk Levent, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Melih Gökçek’le ilgili açıklamalarına tepki gösterdi.

Levent, sosyal medya hesabından “Hani Gökçek seçimi adil kazanmamıştı, bu kendi söyleminize ters değil mi Kılıçdaroğlu” paylaşımını yaptı.

CHP’li Durdu Özpolat’ın gazetesi Yurt’tan geldi:

“Haluk Levent, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na sosyal medya üzerinden sataşmada bulundu. Haluk Levent’e sosyal medyadan tepki yağdı. Levent bu eleştirilerin ardından kendisine destekçi bulmak için bir de anket başlattı. AKP Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hiçbir eleştirisi bulunmayan, Bakanların önünde el pençe divan duran Haluk Levent CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun demokrasinin gereği, hukukun üstünlüğü vurgusu yaparak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in Erdoğan’ın istifasını istemesini yanlış bulmasını açıklaması Haluk Levent’i rahatsız etti.”

Gazetede yayınlanan haberin üzerine, sosyal medya hesabından, “Sevgili Yurt gazetesi. Yandaş gazetelerden ne farkınız kaldı? Her fikrini söyleyene böyle mi davranacaksınız?” diyerek yanıt verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.