Yüksekova’ya yapılması planlanan uçak seferleri 27 Mayıs'a kadar iptal edildi

Yüksekova’ya yapılması planlanan uçak seferleri 27 Mayıs'a kadar iptal edildi

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Hakkari’nin Yüksekova ilçesine, THY tarafından 1 Mayıs için başlatılması planlanan uçak seferleri 27 Mayıs'a kadar iptal edildi.

BİLAL TİNAR - ERKAN ÇAPRAZ  / YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA – Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 26 Mayıs 2015’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile açılışı yapılan Selahaddin Eyyubi Havalimanı, 10 Ağustos 2015 tarihinden itibaren 'güvenlik gerekçesiyle' uçuşlara kapalı tutuluyor.

i-2-955.jpg

Türk Hava Yolları, (THY) sokağa çıkma yasağının devam ettiği Yüksekova için 1 Mayıs tarihinden itibaren uçak seferlerini tekrar başlatmayı planlarken, internet sitesinde İstanbul-Yüksekova ve İstanbul-Ankara seferleri için online bilet hizmetini devreye sokmuştu.

i-1-20160427114916.jpg

Ancak 1 Mayıs ve sonraki günler için başlatılması planlanan seferler iptal edildi. İnternet üzerinden bilet kesmek isteyen vatandaşlar, THY'nin sitesine girdiklerinde kötü bir süpriz ile karşılaşırken, 1 Mayıs ve sonraki günler için uçuş seferlerinin olmadığını farketti. Kurumun web sitesinde Yüksekova'ya en yakın uçuş seferi, 27 Mayıs 2016 tarihi olarak görülürken, konu ile ilgili THY’den henüz bir açıklama gelmedi.

i-3-450.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.