Yüksekovalı vatandaşlar Van’da bulunan Kılıçdaroğlu ile görüştü

Yüksekovalı vatandaşlar Van’da bulunan Kılıçdaroğlu ile görüştü

Van’da birtakım temaslarda bulunan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile görüşen bir grup Yüksekovalı vatandaş, sokağa çıkma yasağının sebep olduğu mağduriyetleri dile getirerek, CHP'nin daha aktif rol almasını talep etti.

BİLAL TİNAR / YÜKSEKOVA HABER

VAN – İki gündür Van’da bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kentteki temasları devam ediyor. Dün CHP il başkanlarıyla bir araya gelen Kılıçdaroğlu, bugün ise bölgedeki STK temsilcileri ile görüştü.

Kılıçdaroğlu’nun Van’da olduğunu öğrenen 15-20 kişilik Yüksekovalı grup, Kılıçdaroğlu’nun kaldığı otelin önüne giderek CHP lideri ile görüşmek istedi. Otelin kapısı önünde CHP’li vekiller ile konuşan heyet, Kılıçdaroğlu ile Yüksekova’daki yasak ile ilgili konuşmak istediklerini aktardı. Bunun üzerine heyette bulunan 3 kişi temsilci seçilerek Kılıçdaroğlu ile görüştürüldü. Bir müddet sonra grubun tamamı içeri alındı.

Kılıçdaroğlu ile görüşen heyetin Yüksekova’da devam eden yasağın kaldırılması için CHP’nin daha aktif rol almalarını istediği, devam eden yasak nedeniyle artan mağduriyetlerini dile getirdiği öğrenildi.

Görüşmenin ardından herhangi bir açıklama yapılmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.