Yüksekovalı oyuncu, senaryosunu kendi yazdığı sinema filmi için destek arıyor

Yüksekovalı oyuncu, senaryosunu kendi yazdığı sinema filmi için destek arıyor

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yazdığı film senaryosunu hayata geçirmek için kolları sıvayan Nihat Demir isimli genç destek bekliyor.

Bir süredir İstanbul'da oyunculuk eğitimi alan Nihat Demir, 2 yıldır yazdığı 'Doğu'da Doğan Güneş' isimli film senaryosunu hayata geçirmek için kolları sıvadı. 

Filmin senaryosunu yazdığını ve filmde aynı zamanda rol alacağını belirten Demir, "Filmimiz Güneş adındaki bir kız çocuğunun başından geçenleri anlatıyor. İstanbul'da görüştüğüm Murat Aydınsu gibi ünlü oyuncular var. Yüksekova'ya gelerek filmi çekebileceğimiz yerlerde ön gezilerde bulundum. Köy baktım. Yüksekova'da saymakla bitmeyen güzellikler var. 2 yıldır yazdığım senaryoyu bitirdim ve sinema filmi olarak hayata geçirmek için buradayım. Filmde oynayabilecek yardımcı oyuncularla bir araya geldik. Yüksekova Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü ile görüşerek çekim izni için başvuruda bulunduk. Yüksekova Belediyesi, filmin çekimleri başladığında oyuncuların konaklamasını üstlenme sözü verdi. Destek sözü veren insanlar var ama sinema filmi için biraz daha fazla sponsora ihtiyacımız var. Destek sunmak isteyen iş adamlarını bekliyoruz" dedi.

whatsapp-image-2018-02-21-at-15.05.16.jpeg 

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum