'Yüksekovalı öğrenciler üşümesin' kampanyası: 1000 öğrenci ısıttınız

'Yüksekovalı öğrenciler üşümesin' kampanyası: 1000 öğrenci ısıttınız

Haber sitemiz tarafından başlatılan 'Yüksekovalı öğrenciler üşümesin' kampanyası devam ediyor. Kampanya kapsamında giydirilen öğrenci sayısı 1000'e ulaştı.

ERKAN ÇAPRAZ'ın haberi:

Yüksekova Haber Portalı tarafından internet üzerinden başlatılan 'Yüksekovalı Öğrenciler Üşümesin' kampanyası devam ediyor.

Kampanya kapsamında giydirilen öğrenci sayısı bine ulaştı. Kampanyadan haberdar olan okurlarımızın gönderdiği ayakkabı, mont ve hırkalar, ilçedeki okullarda bulunan öğrencilere verilmek üzere okul yönetimlerine teslim ediliyor.

Son olarak İzmir'den İş Adamı Mehmet Kaya tarafından gönderilen 800 hırka Süleyman Uğur Sıtkı Ortaokulu ile Gazi Ortaokulu'na teslim edildi. 

yardim2.jpg

400 çift kışlık ayakkabı ihtiyacı var

Kampanya sorumlusu Gazeteci Ömer Oğuz, gelen desteğin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Son olarak İzmir'den gelen 800 hırka ve Van'dan gönderilen 40 ayakkabıyı okullara teslim ettik. Kampanyayı başlatırken arkadaşlarla 500 öğrenci hedefi koymuştuk önümüze ama bugün kampanya ile ulaştığımız öğrenci sayısı bine ulaştı. Bin öğrenciye ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz ama şu an ilçedeki bir ilköğretim ve ortaokulda eğitim gören 400 öğrencinin kışlık ayakkabıya ihtiyacı olduğunu tespit ettik. Kampanyaya destek vermek isteyen duyarlı okurlarımız varsa bu noktada desteklerini bekliyoruz. Birçok şehirden destek sunan çok sayıda okurumuz var, hepsine öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz" dedi. 

Kampanya hakkında bilgi ve destek için: 0541 941 25 07

yardim4.jpg

yardim3.jpg

yardim5.jpg

yardim6.jpg

yardim8.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum