Yüksekovalı genç ormanlık alanda ağaca asılı halde bulundu

Yüksekovalı genç ormanlık alanda ağaca asılı halde bulundu

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde ormanlık alanda ağaca asılı halde erkek cesedi bulundu. Yüksekova nüfusuna kayıtlı Fatih Özdemir'e ait olduğu öğrenilen cenaze, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Bağlık Mahallesi’nin arka tarafında kalan ve halk arasında baraj göleti olarak bilinen yerde balık tutmaya gelenler ağaca iple asılı halde birini gördü. Durum hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. Bunun üzerine ihbar yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Çerkezköy Bakış'ta yer alan habere göre, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Olay Yeri İnceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından cenaze otopsi için Tekirdağ Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

ormanlik-alan-ceset1.jpg

Cesedi bulunan kişinin 2 gün önce ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu 22 yaşındaki Hakkari'nin Yüksekova ilçesi nüfusuna kayıtlı Fatih Özdemir'e olduğu bildirildi. 

Özdemir'in intihar mı ettiği yoksa cinayete mi kurban gittiği tamamlanacak olan otopsinin ardından belli olacak. Polisin olayla ilgili başlattığı tahkikat sürüyor.

İlgili Haberler
 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum