Yüksekovalı gazeteci Çetiner Çetin, Habertürk'e geçti

Yüksekovalı gazeteci Çetiner Çetin, Habertürk'e geçti

Ortadoğu ve dipomasi alanlarında önemli haberlere imza atan Yüksekovalı gazeteci Çetiner Çetin'in yeni durağı belli oldu.

Türkiye Gazetesi ile geçtiğimiz gün yollarını ayıran Ankara Haber Müdürü Çetiner Çetin, Habertürk TV ile anlaştı. Medyaradar’da yer alan habere göre; Çetin, Habertürk TV’de yorumcu olarak yer alacak ve Gazete Habertürk’e de haberleriyle katkı sağlayacak. Çetin’in görev yeri ise yine Ankara.

Irak, Suriye, İsrail ve Lübnan’ın da aralarında bulunduğu birçok çatışma bölgesinde 10 yıldan fazla bir süre önemli haberlere imza atan Çetiner Çetin, 2017'nin Mayıs ayı başında Türkiye Gazetesi'ne transfer olmuştu.

Yüksekova Haber Portalı'na konuşan Çetiner Çetin, "Yüksekova benim ana baba toprağım. Kalbimin her zaman yarısı orada. Her fırsatta memleketimin sorunlarını dile getirecem" diye konuştu.

Daha önceleri NTV ve TRT TÜRK’ün Irak temsilciliğini yapan Çetin, bir dönem Başbakanlık Kamu Diplomasi Koordinatörlüğünde çalışarak dönemin Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ın basın danışmanlığı görevinde bulunmuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.