Yüksekova'da yol kumlama çalışması

Yüksekova'da yol kumlama çalışması

Yüksekova belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü, Araç Sevk ve Bakım Amirliği Ekipleri tarafından ilçede kumlama ve stabilize çalışmaları başlatıldı.

YÜKSEKOVA - Çalışmalar kapsamında Cumhuriyet mahallesine bağlı 746 nolu sokakta başlayan çalışma, sırasıyla programa alınan yollarda da devam edecek. Yapılan çalışmayı Yüksekova Belediyesi Fen İşleri Müdürü Cevdet Bora, Araç Sevk ve Bakım Amiri Ahmet Tozun yerinde takip etti.

Yolların ilk baharda geçen kış şartlarından dolayı hasarlı ve çukurlu olmasından dolayı aciliyet arz eden cadde ve sokaklarda reglaj, kumlama ve stabilize çalışmalarına start verdiklerini belirten Fen İşleri Müdürü Cevdet Bora, “Ekiplerimizle birlikte sabahın erken saatlerinde çalışmalarımıza başladık. Bu günden sonra programa aldığımız ve gerek duyduğumuz tüm cadde ve ara sokaklarda kumlama çalışmalarımız kapsamlı bir şekilde devam edecektir. Ayrıca vatandaşlarımızın kumlama çalışmalarının gerek görüldüğü caddeleri bildirmeleri hem bizim hem de kendilerinin yararına olacaktır. Biz her başvuruyu dikkate alarak çalışmalarımızı ona göre yönlendireceğiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.