Yüksekova’da yeni iş yeri açılışı: Epilya Cafe

Yüksekova’da yeni iş yeri açılışı: Epilya Cafe

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde ‘Epilya Cafe’ isimli iş yeri düzenlenen açılış töreni ile hizmete açıldı.

İlçenin Kışla Mahallesi’nin girişinde bulunan iş yerinin açılışına, Yüksekova Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İrfan Sarı, S.S Yüksekova Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sabahattin Kepenek, banka yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış kurdelesini kesen Sarı, bu tür iş yerlerinin ilçeye iyi sonuçlar verdiğini söyleyerek, "Bu emekleri veren iş sahiplerini tebrik ediyorum. Hayırlı olmasını diliyorum. Bu kadara emeğin verildiği bir cafeyi bütün Yüksekova halkı sahiplenmelidir" dedi.

İş yeri sahiplerinden Rahmi Tinar ise açılışa katılanlara teşekkür ederek, “Sağolsunlar, böyle bir günde desteklerini bizden esirgemediler. Umarım herkesin memnun kalacağı bir ortam olmuştur. Cafemizde müşterilerimizin hem arkadaşları ile hem aileleri ile rahat ortam geçireceğinden eminiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Katılımcılar açılışın ardından kafeyi gezerek, iş yeri sahiplerine başarılar dilerken, kafede 10 kişinin istihdam edileceği belirtildi.

Açılış töreni katılımcılara ikram edilen kokteyl ile sona erdi.

e1-045.jpg

e2-043.jpg

e3-026.jpg

e4-022.jpg

e5-014.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.