Yüksekova'da yeni iş yeri açılışı

Yüksekova'da yeni iş yeri açılışı

Halk Toplu Tüketim hizmete açıldı...

YÜKSEKOVA - İlçenin İpekyolu Caddesi eski Han Petrol karşısında bulunan "Halk Toplu Tüketim" adlı alışveriş merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış programına HDP İlçe Başkanı Bahattin Keremoğlu, Yüksekova Ziraat Odası Başkanı Adnan Onay, Hakkari Esnaf Odaları Birliği Başkanı İrfan Sarı, Yüksekova Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Sabahattin Kepenek ve Yüksekova müftü vekili Mehmet Korkut'un da aralarında bulunduğu çok sayıda STK temsilcisi, kurum amiri, esnaf ve vatandaşlar katıldı. 

İş yerinin açılış kurdalesini Yüksekova Ziraat Odası Başkanı Adnan Onay, Hakkari Esnaf Odaları Birliği Başkanı İrfan Sarı ve Yüksekova müftü vekili Mehmet Korkut kesti. Burada bir konuşma yapan müftü vekili Korkut, "Böyle bir iş yerinin memlekete kazandırılması çok iyi. Burada birçok kişi istihdam edilecek. Bol bereketli ve bol kazançlı günler dileriz, hayırlı olsun" dedi. 

Ardından konuşan İş yeri sahibi Adil Yetişmiş de açılış törenine katılan herkese teşekkür ederek, "Yüksekovamıza yeni bir istihdam kapısı kazandırıyor olmamızın sevincini yaşıyoruz. Belki çok büyük bir fabrika veya üretim tesisi değil ama yine de imkanlarımız ölçüsünde 10 kişiyi istihdam etmeyi düşünüyoruz. Yüksekova'da yaşanan ekonomik sorunları düşünürsek 10 kişiye bile iş imkanı sunmak böylesi bir süreçte mutluluk duyduğumuz birşey. Yeni bir hizmet anlayışı ile halkımızın hizmetinde olacağız" dedi. 

Açılış verilen kokteylin ardından sona erdi.

a2-064.jpga3-042.jpga4-034.jpga7-011.jpg

a5-023.jpga6-015.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.