Yüksekova'da yeni iş yeri açılışı

Yüksekova'da yeni iş yeri açılışı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 'Jiber' adlı giyim mağazası yapılan törenle açıldı.

YÜKSEKOVA HABER - İlçenin Cengiz Topel Caddesi üzerindeki Zagros Center karşısında bulunan 'Jiber İç Giyim' adlı iş yeri, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İş yerinin açılış törenine Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı (YESO) İrfan Sarı, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (YÜTSO) Meclis Başkanı Fahrettin Hazeyi, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış kurdelesini Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İrfan Sarı, YÜTSO Meclis Başkanı Fahrettin Hazeyi ve iş adamı Abdurrahman Pınar kesti. 

Açılışın ardından katılımcılar iş yeri sahibine başarı dileklerinde bulundu. İş yeri sahibi Murat Arslan da açılış törenine katılanlara teşekkür ederek, "İş yerimizin hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Kaliteli bir hizmet anlayışı ile vatandaşlarımıza hizmet sunacağız. İş yerimizde 4 kişiye istihdam sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

Açılış töreni verilen kokteylle sona erdi.

a1-080.jpga2-059.jpga3-038.jpga4-029.jpg

a5-019.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.