Yüksekova'da yeni bir hotel hizmete açıldı

Yüksekova'da yeni bir hotel hizmete açıldı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, 10 kişinin istihdam edildiği yeni bir otel hizmete girdi.

YÜKSEKOVA HABER - Yüksekova Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan 44 odalı Yılmaz Otel’in açılışına Eski Milletvekili Esat Canan, Büyükçiftlik Belde Belediye Başkanı Rüştü Zeydan, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı İrfan Sarı, Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Salih Özdemir, HDP ve DBP ilçe yöneticileri, kanaat önderleri, Muhtarlar, Esnaf ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Çalışanlar açılış törenine katılan misafirleri, Hotel içerisinde gezdirerek bilgi verdi.

Açılış kurdelesini kesen Canan, yeni açılan Hotel’in ilçe için önemine değinerek,” Yüksekova için güzel bir yer oldu. Yüksekovalı iş adamlarının bu tür yatırımlarını arttırmasını gerekiyor. Bu tür iş yerlerinde işsiz vatandaşlarımız için istihdam imkânı oluyor. El birliği ile Yüksekova’yı kalkındırmamız lazım. İş yerinin halkımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.

İş yeri sahibi Esat Yılmaz ise yeni açtıkları Hotel’de 10 kişinin istihdam edildiğini belirtti. İş yerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Yılmaz, açılışa katılanlara teşekkür etti.

Açılış töreni davetlilere verilen kokteyl ile son buldu.

a1-083.jpga2-062.jpga3-040.jpga4-032.jpg

a5-021.jpga6-013.jpga7-009.jpga8-004.jpg

a9-002.jpg

a10-002.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum