Yüksekova'da yaşamını yitiren Buldan'ın okulda oturduğu sırasına güller bırakıldı

Yüksekova'da yaşamını yitiren Buldan'ın okulda oturduğu sırasına güller bırakıldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Kobra tipi zırhlı polis aracından açılan ateş sonucu yaşamını yitiren Serhat Buldan'ın okulda oturduğu sıraya sevenleri ve arkadaşları tarafından güller bırakıldı.

BİLAL TİNAR / YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde geçtiğimiz Cumartesi günü zırhlı araçtan açılan ateş sonucu 4 kişi hayatını kaybetmiş, 3 kişi de yaralanmıştı. Hakkari Valiliği, zırhlı aracın kule kısmında bulunan silahın ateş aldığını, görevli polisin tetiğe dokunmadığını iddia ettiğini belirterek, polisin gözaltına alındığı açıklamasında bulunmuştu. 

Olayda ismi geçen polisin ardından tutuklandığı belirtilerken, yaşamını yitirenler Yüksekova ve Esendere'de toprağa verilmişti.

i-2-20161010133330.jpg

Olayda hayatını kaybeden ve HDP İstanbul Milletvekili TBMM Grup Başkanvekili Pervin Buldan'ın yeğeni olan 16 yaşındaki Serhat Buldan'ın, eğitim gördüğü okulda oturduğu sırası ise boş kaldı.

Buldan'ın boş kalan sırasına, arkadaşları ve sevenleri tarafından Buldan'ın fotoğrafları ve güller bırakıldı. Duygusal anların yaşandığı Muharrem Malazgirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, Buldan'ın sevenleri gözyaşlarına boğuldu.

i-1-20161010133330.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.