Yüksekova'da yasak 1 ayını doldurdu, ilçeye askeri sevkiyat devam ediyor

Yüksekova'da yasak 1 ayını doldurdu, ilçeye askeri sevkiyat devam ediyor

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde ilan edilen sokağa çıkma yasağı bir ayını doldururken, ilçeye askeri sevkiyat devam ediyor.

YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 13 Mart tarihinde ilan edilen sokağa çıkma yasağı bir ayını doldurdu. İlçede yasak boyunca devam eden bombardıman ve çatışmalar dün gece de devam etti. Gece boyunca yoğun silah seslerinin yükseldiği ilçede, patlama sesleri de yer yer yankılandı.

haberingoruntuleri.gif

Gece yaşanan çatışmalar gündüz saatlerine de yansıdı. Bombardımanın devam ettiği ilçede, Cumhuriyet Mahallesi'nde yoğun dumanların yükseldiği görüldü. Top atışları nedediyle birçok binanın tamamen yıkıldığı yada büyük oranda hasar gördüğü belirtildi.

İLÇEYE ASKERİ SEVKİYAT SÜRÜYOR

Öte yandan ilçeye askeri sevkiyat da devam ediyor. Van yönünden ilçeye giriş yapan 35-40 araçlık askeri konvoy, Tümen Komutanlığı'na gitti.

İlçede ambulans hareketliliğ de devam ederken, inşaat malzemeleri taşıyan çok sayıda TIR'ın ilçeye giriş yapması dikkat çekti.

dsc08311.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.