Yüksekova'da yangın söndürme ekipmanlarının satıldığı merkez açıldı

Yüksekova'da yangın söndürme ekipmanlarının satıldığı merkez açıldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yangın söndürme ve güvenlik sistemleri merkezi açıldı.

YÜKSEKOVA HABER 

HAKKARİ - İpek Yolu Caddesi üzerindeki Atasoy Apartmanın birinci katında açılan merkezde yangın söndürme cihazları ve itfaiye ekipmanları ile güvenlik sistemi ekipmanları temin edilebiliyor.

Yüksekovalı girişimci Harun Kaya tarafından hizmete açılan işyerinde yangın söndürme cihazlarının yanı sıra, itfaiye ekipmanlarının periyodik bakımları da yapılıyor.

Girişimci Kaya merkezi Hakkari'de bulunan işyerinin Yüksekova şubesini de hizmete açtıklarını belirterek, 'Yüksekova'nın resmi kurumları ile büyük iş merkezleri ve çok katlı binalarında yangın söndürme ekipmanlarına büyük oranda ihtiyaç olduğunu düşünerek böyle bir işyeri açtık. Özelikle okullarımızda yangın söndürme ekipmanlarının bulunmadığını biliyoruz. Bizde Yüksekova'da  işyerlerinin güvenliğinin sağlandığı bir işyerinin bulunmaması nedeniyle böyle bir işyeri açtık. İşyerimizin Yüksekova için hayırlı olmasını diliyoruz. Gözyaşı yangın söndürmez tedbir daha ucuzdur" diye konuştu.

İletişim GSM: 0543296301 - 0545 2193030 -05074703051

y2-226.jpg

y1-287.jpg

y3-139.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.