Yüksekova'da 'yangın' denetimi

Yüksekova'da 'yangın' denetimi

Yüksekova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Ekipleri tarafından ilçedeki okullarda yangın merdivenleri denetlendi.

Yüksekova Belediyesi, İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe ve köy okullarında yangın merdivenleri denetlenirken, okullarda zorunlu olarak bulunması gereken yangın dolapları ve yangın tüpleri kontrol edildi.

Denetim Yüksekova Belediyesi İtfaiye Müdürü Ziya Erkut ve İtfaiye erleri tarafından gerçekleştirildi. Eksiklikleri bulunan okulların en yakın zamanda eksikliklerini gidermeleri konusunda uyarıda bulunuldu.

Yapılan çalışma ile ilgili açıklama yapan Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Özcan, “Bildiğiniz üzere binaların en önemli unsurları yangın merdivenleridir. Hele ki okulların olmazsa olmazı, çünkü olumsuz bir durumda çocuklarımızın güvenli bir şekilde tahliyelerinin gerçekleştirileceği tek alandır. Bu konuda hepimizin sorumluluğu bulunmakta o yüzden bu tür çalışmalarda da hassas olmamız gerekmektedir. Hiçbir şey bir can kadar önemli olamaz. Okullarımızdaki yangın merdivenlerinin kurallarına uygun bir şekilde açık bulunması ve yangın dolaplarındaki malzemelerin eksiksiz olması gerekmektedir. Bu yönde çalışmalarımız, ekiplerimizce takip edilecek ve denetimler devam edecektir” dedi.

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.