Yüksekova'da tiyatro oyunu sahnelenecek

Yüksekova'da tiyatro oyunu sahnelenecek

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bulunan Selahaddin Eyyubi Kültür Merkezinde "Bir İshak’sın bir Cemil" adlı tiyatro oyunu sahnelenecek.

İlçenin Selahaddin Eyyubi Kültür Merkezinde sahnelenecek oyunun ilk seansının 18 Ekim Çarşamba günü saat:16.00'da, ikinci seansının ise 18.30'da gösterileceği bildirildi.

'Bir İshak'sın bir Cemil' adlı tiyatro oyun, bir dönem oyunu olarak görünürken, genellikle 80'li yıllarda yaşananları anlatıyor.

Bir cezaevi koğuşunda geçen olayları, trajikomik şekilde anlatan oyun, Yılmaz Erdoğan'a ait.

Daha önce farklı şekillerde oynanan oyuna ilişkin açıklama yapan Yüksekova Selahaddin Eyyubi Kültür Merkezi Müdürü, herkesin bu oyunu izlemesi gerektiğini belirterek, "İlçemizde olan bu nadir sosyal etkinlikleri kaçırmamamız gerekir. Gerçek hayatın geçmişten günümüze gelen yansımaları tarzında olan tiyatronun hayatımızdaki önemini arttırmak için bu tür faaliyetlerimiz kurumumuzca düzenlenmeye devam edecektir” dedi.

Bilet Satış Noktası: Selahaddin Eyyubi Kültür Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.