Yüksekova'da su hatları onarılmaya devam ediliyor

Yüksekova'da su hatları onarılmaya devam ediliyor

Yüksekova Belediyesi, ilçede hasar gören su şebeke hatlarını onarmaya devam ediyor.

YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Yüksekova Belediyesi'ne bağlı Su İşleri Müdürlüğü ekipleri, çatışmalar esnasında hasar gören su isale hatlarında onarım çalışmalarını sürdürüyor. İlçenin Güngör Mahallesi 23 Nisan Caddesi'nde çalışan ekipler, söz konusu caddede mahallenin kalan diğer kısmınında su sıkıntısını gidermek için 500 metrelik yeni boru hattı döşedi.

Her gün su şebeke hatlarında onarım çalışmalarının yürütüldüğünü belirten Yüksekova Belediyesi Su İşleri Müdürü İsmet Taşçı, “Ekiplerimiz sabah saatlerinde aciliyet sıralamasına göre belirlediğimiz program doğrultusunda çalışmalara başlıyor ve bu çalışmaların akşam saatlerine kadar aralıksız devam ettiği oluyor. Vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek adına tüm olanaklarımızı seferber ediyoruz. Bugün de Güngör Mahallesinin kalan kısmında çalışma yürüterek hasar gören su isale hattını yenileyerek bir çok bölgeye su veremeye başladık” dedi.

i-1-20160621152739.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.