Yüksekova'da sevkiyat gerginliği

Yüksekova'da sevkiyat gerginliği

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde askeri sevkiyatın yapıldığı sırada gerginlik çıktı. Gerginlik esnasında uzun süre silah sesleri yankılandı.

YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Edinilen bilgiye göre son zamanlarda askeri hareketliliğin yoğun yaşandığı Yüksekova'da saat 13.30 sıralarında Şemdinli yönüne doğru yaklaşık 40 araçlık askeri sevkiyat gerçekleştirildi. Cengiz Topel Caddesi'nden geçen askeri araçlara bazı çocukların kar topu atarak tepki gösterdiği belirtildi.

i-1-20160210152317.jpg

Askeri araçlara eşlik eden zırhlı polis araçları kar topu atan çocuklara biber gazı ile müdahale etti. Vatandaşların da duruma tepki göstermesi ve Kaymakamlık binasına yürümek istemesi ile gerginlik büyüdü, uzun süre silah sesleri yankılandı.

haberingoruntuleri.gif
Gerginlik nedeniyle ilçe esnafı kepenk kapatmak zorunda kalırken, yoğun biber gazı nedeniyle çevreden geçen vatandaşların da fenalık geçirdiği görüldü.

İlçede gerginlik akşam saatlerine kadar devam etti.

i-2-881.jpgi-3-416.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.