Yüksekova'da polis haftası kutlandı

Yüksekova'da polis haftası kutlandı

Polis teşkilatının 174. kuruluş yıldönümü, Yüksekova'da da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ömer Oğuz'un haberi:

Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen törene Yüksekova Kaymakamı Ramazan Kendüzler, Yüksekova Garnizon Komutanı Albay Hasan Koyuncu, Yüksekova İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş, Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar, kurum amirleri, öğrenci ve öğretmenler katıldı.

Programda konuşan Yüksekova Kaymakam Ramazan Kendüzler, “Polis teşkilatımız köklü bir kurumdur. Gerek insan kalitesi bakımından, gerek araç gereç bakımından, gerekse teknoloji bakımından her zaman kendini geliştirerek bugün dünyanın sayılı polis teşkilatları arasında yerini almıştır. Şehirlerde görev yapan emniyet teşkilatımız nüfusun artmasıyla daha çok insana hizmet vermeye başlamıştır ve suç orandaları daha da değişmiştir. Teşkilatımız da buna göre kendini geliştirmiştir. İnsan odaklı, evrensel değerlere bağlı, kişi hak ve hürriyetlerini koruyan bir yapıdadır."

whatsapp-image-2019-04-10-at-13.09.52.jpeg

İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş ise yaptığı konuşmada, “Polis teşkilatının kuruluş yıldönümünü sizlerle beraber kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Şanla, şerefle 174 yılı geride bakan teşkilatımız, sadece ülkemizde değil ülkemiz dışında da saygı kazanmıştır. Emniyet teşkilatı toplumda huzur ve güveni sağlama, can ve mal güvenliğini koruma gibi çok önemli görevler üstlenmiştir. Bu görevi yerine getirirken demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin bir kurumu olduğumuzu asla unutmuyoruz. Şunun bilinmesini isteriz ki ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne karşı yapılan her türlü saldırıda şer odakları karşılarında bizleri bulacaktır ve asla hain emellerine ulaşamayacaklardır. Biz de vatandaşlarımızdan aldığımız güç ve güven duygusu ile Yüksekova’da huzur ve güveni sağlamanın mutluluğu içerindeyiz" ifadelerini kullandı. 

Yapılan konuşmaların ardından Yüksekova Polisevi'nde kokteyl verildi. Etkinlik kokteylin ardından sona erdi.

whatsapp-image-2019-04-10-at-13.09.51-001.jpeg

whatsapp-image-2019-04-10-at-13.09.53-2-001.jpeg

whatsapp-image-2019-04-10-at-13.09.54-001.jpeg

whatsapp-image-2019-04-10-at-13.09.53.jpeg

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.