Yüksekova'da muhtarlar seçime gitti

Yüksekova'da muhtarlar seçime gitti

Yüksekova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi Mahalle ve Köy Muhtarları için yapılan seçim sonucu muhtar üyeler belirlendi.

Yüksekova Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nda (SYDV) bir yıl boyunca görev yapacak mütevelli heyeti üyelerinin seçimi için muhtarlar sandık başına gitti. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü Teşkilat ve Görevleri Hakkındaki Kanunun gereğince köy ve mahalle muhtarları kendi aralarında yapacakları seçim ile mütevelli muhtar üyesi belirledi.

Yüksekova Selahaddin Eyübi Kültür Merkezinde yapılan seçimlere köy ve mahalle muhtarları katıldı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı müdürülüğü huzurunda muhtarlar sandık başına giderek oy kullandı.

17 mahalle kendi aralarında mütevelli üye seçimi yaptı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mahalle Muhtarları arasında yapılan seçimde Merkez Mahalleler için İpek  Mahallesi Muhtarı Murat Balin ve  Esentepe Mahalle Muhtarı Selim Genç’in aday olduğu seçimde, adaylardan Murat Balin 10  mahalle muhtarın oyunu alarak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın mütevelli heyetine seçildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.