Yüksekova'da miting yürüyüş ve toplantı yerleri açıklandı

Yüksekova'da miting yürüyüş ve toplantı yerleri açıklandı

Hakkâri'nin Yüksekova İlçesi'nde 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüş Kanunu uyarınca ilçe merkezinde yapılacak miting, toplantı ve yürüyüş yerleri belirlendi.

Yüksekova Kaymakamlığı'nca yapılan yazılı açıklamada; 2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunun ilgili maddesi gereğince Yüksekova İlçesi'nde yapılacak toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin yeri, yürüyüş güzergâhı, toplanma dağılma yeri ile afiş ve pankart asılacak yerlerin yeniden yapılandırıldığı belirtildi.

İlçe Kaymakamlığı'nca yapılan açıklama şöyle;

YÜKSEKOVA İLÇESİ AÇIK YER TOPLANTI (MİTİNG) ALANI:

2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununa göre düzenlenecek Açık Yer Toplantı (Miting) Alanı olarak Aksu Köyü Yolu üzerinde bulunan Yüksekova Devlet Hastanesi karşısına düşen ve tapu senedinde Mahalle Akalan, Ada no:104 ve Parsel No: 1 olarak belirtilen yer,

GÖSTERİ YÜRÜYÜŞÜ YAPILACAK GÜZERGÂH:

2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununa göre Yüksekova İlçesinde düzenlenecek gösteri yürüyüşü güzergâhı olarak Halit OKAY İlköğretim Okulu ile Yüksekova Yenişehir Stadyumu arasında kalan yol,

YÜRÜYÜŞE GEÇMEK ÜZERE TOPLANILACAK YER İLE DAĞILMA:

-2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununa göre açık hava toplantısı tamamlandıktan sonra İpek Yolu ve bu yola açılan ANA CADDELER ve SOKAKLAR dağılma yerleridir.

-2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununa göre yapılacak gösteri yürüyüşleri toplanma alanı Halit OKAY İlköğretim Okuluyanı TOPLANMA YERİ, yürüyüş tamamlandıktan sonra 23 NİSAN CADESİve bu yola açılan ANA CADDELER ve SOKAKLARdağılma yerleridir.

AFİŞ VE PANKART ASILACAK YERLER:

2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununa göre düzenlenecek toplantılarda; toplantı süresince toplantı alanı çevresi ve Cengiz Topel Caddesi, Ziraat Kavşağı, Eczaneler Kavşağı, Belediye Kavşağı ve Eski Cezaevi Kavşağının afiş ve pankart asılacak yerler olduğu; İlan ve tebliğ olunur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.