Yüksekova'da 'MERSİS Bilgilendirme Eğitimi' verildi

Yüksekova'da 'MERSİS Bilgilendirme Eğitimi' verildi

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (YÜTSO) tarafından Yüksekova ve Şemdinli'deki mali müşavirler ve çalışanlarına MERSİS Bilgilendirme Eğitimi verildi.

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası'nın toplantı salonunda yapılan seminere, Yüksekova ile Şemdinli'deki mali müşavirler ve çalışanları katıldı.

YÜTSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Özdemir ve YÜTSO genel sekreteri Melek Mengeş, toplantıya katılanlara teşekkür ederken, toplantı kısa bir açıklama ile başladı.

YÜTSO Ticaret Sicil Müdürü Mehmet Selim Doğan ve Oda Sicil Memuru Melek Hazeyi Ekmen tarafından, MERSİS programı kullanımına ilişkin ve sıkça karşılaşılan sorunlar üzerine sunumlar gerçekleşti.

6102 Sayılı T.T.K'ya göre uyulması zorunlu olan kurallar ile YÜTSO'nun Ticaret Sicil ve Oda Sicil birimlerinde yapılacak olan firma işlemleri ile ilgili bilgilendirmenin yapıldığı sunumdan sonra YÜTSO'nun güncellenen web sayfasına ilişkin de bilgi verildi.

Mali müşavirlerin iş ve işlemlerini kolaylaştıracak tescil bölümü hakkında da önemli bilgilerin paylaşıldığı toplantı, verilen ikramlarla son buldu.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.